Bunny is geopend vanaf 06:00

BSO

BSO BIZZY

BSO Bizzy is een Buitenschoolse Opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar Er spelen in deze groep maximaal 10 kinderen. We bieden een veilige en leuke omgeving waar kinderen kunnen spelen, leren en groeien. We stimuleren kinderen om nieuwe dingen te ontdekken en hun talenten te ontwikkelen.

Na schooltijd kan je kind bij ons lekker spelen of chillen. In de schoolvakanties staan sport, plezier en op avontuur gaan centraal. Avonturen zijn belevenissen. Ze maken indruk en blijven je later bij. Je kind op de BSO leert samenspelen met andere kinderen, leren delen en rekening houden met elkaar.

Bij de BSO geven wij alle ruimte maar dagen ook de kinderen uit om op ontdekking te gaan. Te experimenteren, nieuwe vaardigheden op te doen of talenten te ontdekken. Bij BUNNY is er altijd wel iets leuks te doen. Vrij spelen en plezier maken staan voorop.

EVEN CHILLEN…

Bij aankomst op de BSO starten wij met een gezamenlijk eet- en drinkmoment. Jouw kind kan even bijkomen van de schooldag en wij kletsen gezellig aan tafel. 

Daarna is het tijd om te spelen, een filmpje kijken of voor een spelletje, soms samen met een vriendje/vriendinnetje, soms alleen of gewoon lekker chillen!

En wanneer je kind liever rustig aan zijn of haar huiswerk wil werken, ook dat kan bij BUNNY.

De dag wordt afgesloten met een maaltijd. We hebben weekmenu’s vastgesteld in samenspraak met onze BSO kinderen, en deze wisselen af. 

Wij maken er iedere elke dag wel een feestje van!

GEEN WACHTLIJSTEN !
Je kindje is op ieder gewenste dag welkom. Benieuwd naar meer informatie en beschikbaarheid… Laat je gegevens achter en je wordt zo snel mogelijk teruggebeld.